Henkilökohtaista terveysvalmennusta Kokkolan ja Oulun vastaanotoilla

Palveluihini kuuluu myös yksilöllinen terveysvalmennus, jota tehdään ruokapäiväkirjan ja tarvittaessa yksilöllisten testien ja analyysien avulla. Terveysvalmennuksella pyritään löytämään apu asiakkaan terveysongelmiin ja autetaan tekemään oikeita valintoja terveellisemmän elämän saavuttamiseksi.

Ravitsemukseen liittyvillä asioilla on ISO vaikutus ja oikeanlaisella ravinnolla saadaan apua monenlaisiin särky- ja kiputiloihin, mm. erilaisiin reumaattisiin kipuihin, fibromyalgiaan, vatsaongelmiin, allergioihin jne. Ravitsemus vaikuttaa myös elämänlaatuun, pirteyteen, mielialaan jne. Näitä asioita voidaan asiakkaan kanssa miettiä, jos halutaan laajemmin vaikuttavia tekijöitä ottaa mukaan hoitoon ja asiakas on motivoitunut riittävästi ja on valmis tekemään tarvittavia muutoksia oman terveytensä eteen. Myös muut elämäntavan muutokset ovat joskus tarpeen. Ohjaan myös esim. funktionaaliselle lääkärille, jos siihen on tarve.

En enää ehdi itse tehdä henkilökohtaista terveysvalmennusta, mutta ohjaan tarvittaessa funktionaalisen puolen ammattilaisille hoitoon. Kuulun laajaan verkostoon tällä alalla, ja yhteistyöllä saadaan asiakkaalle paras apu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!